Родители да кумуват на сватбата на децата си не е често

...
Родители да кумуват на сватбата на децата си не е често
Коментари Харесай

Как Дейвид Бекъм стана кум

Родители да кумуват на сватбата на децата си не е постоянно срещано. А още по-необичайно е децата да влизат в ролята на кумове на своите родители. Е, семейство Бекъм е задоволително съвременно, с цел да не робува на сходни правила.

73-годишният татко на Дейвид Бекъм Тед се ожени наново през предишния уикенд. На тази стъпка се реши, откакто през 2002 година се разведе с майката на Дейвид Сандра, с която имаха 32-годишен брак.

Новата му годеница е 62-годишната Хилъри Мередит - юрист, деятел и милионер. Двамата се срещат през 2019 година на благотворително събитие, а година по-късно пристигна и годежът.

Сватбата им пък се състоя в доста стеснен фамилен кръг и без непотребен звук. Дейвид Бекъм е в ролята на техен кум, а от единствената публикувана фотография от събитието можем да заключим, че дъщерята на булката Шарлот е била шаферка, предава The Sun.

Въпреки възрастта си и това, че за повторно минава под венчилото, Хилъри съблюдава традицията и избра бяла рокля за венчавката. Младоженецът пък е в грациозен тъмносин костюм. А Дейвид е както постоянно безукорен.

Заедно с него на церемонията са били и брачната половинка му Виктория, както и три от децата им - Харпър, Круз и Ромео. Сестрата на футболиста Луси също не е пропуснала събитието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР